Costume de baie 2011

COSTUME DE BAIE 2011

Stim foarte bine ca vedeta garderobei estivale o constituie costumul de baie.

Costumele de baie reprezinta un element de care nici o femeie nu se poate lipsi in anumite momente. Desi nu sunt piesele de rezistenta ale unei garderobe feminine, asa cum sunt, de pilda, rochiile, costumele de baie, in sezonul estival, sunt la mare cautare. Astfel ca, inevitabil, existenta costumelor de baie in garderoba noastra, devine un fapt absolut necesar si util, in special, odata cu venirea verii.

Daca doriti sa aratati mereu bine pe plaja sau la piscina, sa fiti in pas cu moda, atunci va trebui sa va achizitionati, aproape in fiecare an, costumul de baie potrivit, in ciuda faptului ca il veti purta, in special, in sezonul estival.

Dar, sa ne oprim la vara 2011, mai exact la tendintele oferite de marii designer internationali, in ceea ce priveste costume de baie 2011.

In aceasta vara accentul este usor retro, costumele de baie 2011 ducandu-ne inapoi in timp, undeva prin anii ’60 : slipi tip pantalon cu sau fara volanase, si sutiene cu banda lata, cupe generoase, ce pun in evidenta foarte bine formele.

costume de baie retro

costume de baie retro

Vara aceasta se poarta atat costumele de baie alcatuite din 2 piese – deux pieces – cat si cele formate dintr-o singura piesa – costume de baie intregi.

In ceea ce priveste costume de baie 2011 formate din 2 piese, se poarta slipul tip pantalon, cu talie inalta (gen Brigitte Bardot), cu imprimeuri vesele cu buline sau cu volane ori uni, de culoare inchisa; sutienul trebuie sa aiba cupe largi, eventual sa contrasteze cu nuanta slipului.

costume de baie cu talie inalta

costume de baie cu talie inalta

Insa, daca aveti coapse foarte bine definite si o talie de invidiat, puteti opta pentru un look “femme fatale”, purtand costume de baie sexy si provocatoare,asa cum ne prezinta de pilda, Victoria’s Secret – slip cu talie joasa, ce se leaga cu snur subtire pe parti si sutien decoltat.

costume de baie cu talie joasa

costume de baie cu talie joasa

In ceea ce priveste costumele de baie 2011 alcatuite dintr-o singura piesa, o noutate pentru vara 2011, designerii ne prezinta doua variante: fie un costum de baie mulat pe talie, ce acopera fesele, dar care pune in evidenta decolteul, fara bretele sau cu bretele foarte subtiri,

costume de baie intregi

costume de baie intregi

fie un fals deux-pieces imbinat in zona abdomenului – aceasta varianta fiind una foarte sexy, ce scoate in evident un corp de invidiat.

costume de baie deux pieces fals

costume de baie deux pieces fals

 

Cu privire la culorile costumelor de baie 2011, nota dominanta este cea exotica – culori calde, ornamente, imprimeuri viu colorate, imprimeuri in dungi, marinaresti (in alb, rosu, bleu etc.), broderii si accesorii – in mare voga sunt aplicatiile stralucitoare (pietre de diferite forme si marimi ce ofera stralucire si eleganta), accesoriile metalice, gen catarame, capse etc.

costume de baie colorate

costume de baie colorate

Insa, dincolo de toate aceste aspecte, un bronz de invidiat va pune si mai bine in evident costumul de baie … si invers !

 

 

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.