Rochii de revelion 2011

ROCHII  DE  REVELION 2011

             2011 bate la usa noastra si nu este timp de pierdut! Fiecare dintre noi, fetele, incepem sa cautam cu disperare rochii de revelion – cele mai trendy si speciale rochii de revelion 2011.

            In aceasta perioada, se cauta rochii de revelion rosii, roz, negre, fiind investitii foarte bune (dar, asta nu inseamna ca nu putem opta si pentru rochii de revelion in alte nuante); astfel de rochii de revelion pot fi purtate si dupa petrecerea de Anul Nou, cu ocazia altor evenimente speciale.

            Rochii de revelion din satin au un foarte mare success in aceasta perioada, dar si la orice alta petrecere de peste an, deoarece acestea au un aspect plin de farmec si se potrivesc cu orice tip de accesoriu.

Rochii de revelion 2011

Rochii de revelion 2011

            Insa, un aspect important in alegerea rochiei de revelion este locatia – unde vom petrece noaptea de Anul Nou. Astfel, tinuta va fi aleasa in functie de locul de desfasurare al petrecerii: vom alege rochii de revelion lungi sau scurte, sexy, cu paiete, pietre sau alte aplicatii sau fara, cu maneci, cu bretele etc., in functie de eveniment: formal sau casual.

            Apoi, stabiliti-va bugetul! Incadrati-va in limita bugetului pentru rochii de revelion, nu de alta, dar ar fi indicat sa nu incepeti Anul Nou cu datorii.

             De asemenea, este foarte important si stilul – modelul de rochiii de revelion – pentru a avantaja silueta si a va pune corpul in evidenta.

            Totusi, cea mai importanta parte in alegerea de rochii de revelion este ca acea rochie sa te faca sa te simti excellent; distractie placuta, sa fiti cele mai frumoase, si … Sarbatori Fericite si un An Nou 2011 mult mai bun!

This entry was posted in Rochii and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.